УВАГА! Нова платформа наукового журналу «SCIENTIA FRUCTUOSA».
Перейти за посиланням -  
http://journals.knute.edu.ua/scientia-fructuosa/

МОДУЛЬНИЙ ПРИНЦИП ПОБУДОВИ ІНЖЕНЕРНОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПІДСИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ

Автор: Редактор on .

УДК 004.422.833:005
 
ЧАГОВЕЦЬ Віта,
к. е. н., доцент Харківського державного університету харчування та торгівлі
 
МОДУЛЬНИЙ ПРИНЦИП ПОБУДОВИ ІНЖЕНЕРНОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПІДСИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ
 
Розглянуто проектування процесу виробництва макаронних виробів методом екструзії із використанням Case-технології. Описано роботу створеного програмного модуля, що дозволяє автоматизувати конструкторсько-технологічні розрахунки дозуючого пристрою макаронного преса, тістозмішувача, шнека, вакуумної системи преса, матриці для різних видів продукції (макарони, вермішель, локшина).
 
Ключові слова: класифікація інформаційних систем, модульний принцип, інженерна підсистема менеджменту, макаронний прес, розрахунок устаткування, проектування.
 
 МОДУЛЬНИЙ ПРИНЦИП ПОБУДОВИ ІНЖЕНЕРНОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПІДСИСТЕМИ МЕНЕДЖМЕНТУ